Nu ook verkrijgbaar in Nederland!
Bel ons: +31 6 55997071

Camera’s

De Huddlecam HD is er in verschillende modellen, waardoor u voor elk project en budget altijd de juiste camera weet te vinden.

 

3X

De Huddelcam HD 3x is ideaal voor kleine tot medium grote vergaderruimtes. Deze camera is compatible met elk systeem dat USB camera´s ondersteund.

Huddlecam HD 10x USB PTZ Camera

De Huddlecam HD 10x is ideaal voor een kleine tot middelgrote vergaderruimte. Deze camera is compatible met elk systeem dat USB camera’s ondersteund.

12x

De Huddlecam HD 12x is voorzien van gelijktijdige USB 3.0 en DVI uitgangen en is ideaal voor medium en grote vergaderruimtes.

3X Wide

De HuddleCamHD 3X Wide is standaard uitgerust met een gecertificeerde SONY lens en perfect voor kleine tot medium grote vergader ruimtes.

18x

De HuddleCamHD 18X is voorzien van gelijktijdige USB 3.0 en DVI uitgangen en is ideaal voor medium tot grote vergaderruimtes.

20x

De HuddleCamHD 20X is voorzien van een gecertificeerde SONY lens en is ideaal voor medium tot grote vergaderruimtes.

30x

De HuddlecamHD 30X is uitgerust met een gecertificeerde SONY lens en is ideaal voor grote vergaderruimtes tot auditoria.

10X720p

De HuddleCamHD 10X 720p is ideaal voor kleine tot middelgrote vergaderruimtes. Deze camera is compatible met elk systeem dat USB camera’s ondersteund.

Air

De HuddleCamHD Air verzorgt voor u een latency-vrije video conference verbinding via een USB 3.0 wireless receiver.

Camera’s 14 maart 2015